Inspiratie voor Halloween kostuums

Halloween is een feestdag die ieder jaar gevierd wordt op 31 oktober.

In Amerika gaat het er iets fanatieker aan toe dan in Nederland. Kinderen gaan langs de deuren in hun meest enge kostuums en vragen vervolgens om snoepjes. Maar ieder jaar wordt in Nederland ook steeds meer aan Halloween gedaan. Maar wat moet u dan aantrekken?

Wat kunt u dragen met Halloween?
U kunt waarschijnlijk wel wat inspiratie gebruiken voor Halloween kostuums, want wat is er nu precies eng en hoe bent u origineel? Wat u niet moet denken, is dat eng ook meteen lelijk betekent. U kunt er dus ook mooi (of zelfs sexy) uitzien in een Halloween outfit! Er zijn genoeg outfits waar u voor kunt kiezen, voor zowel mannen als vrouwen.

De enge heks
Over het algemeen zijn heksen natuurlijk eng, en dat maakt het ook perfect voor Halloween. Heksen zijn vaak gemeen en zien er doorgaans lelijk uit, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de mooiere versie waarbij u de neppe wrat en het vieze gebit maar even achterwege laat.

Bij heksen horen in ieder geval donkere kleuren, wat voor veel Halloween kostuums geldt. Bij een heks kunt u denken aan een lange zwarte jurk die tot de grond komt. Zo kunt u ook nog eens comfortabele schoenen dragen, want niemand zal ze zien! Verder mag de hoed absoluut niet ontbreken. Een zwarte hoed die in een punt loopt, is echt iets voor een heks. Eigenlijk een hele simpele outfit en iedereen snapt meteen wat u moet voorstelt!

Een gemene duivel
Rood is een sexy kleur die ook perfect is voor een Halloween kostuum. Denk bijvoorbeeld aan een duivelse outfit! Hiervoor zijn verschillende jurkjes verkrijgbaar, van kort tot lang of bijvoorbeeld met een split. Zo is uw Halloween outfit toch nog sexy. Voeg tenslotte nog een paar mooie hakken en natuurlijk de duivelsoortjes toe en de outfit is helemaal af! Natuurlijk kunnen de mannen ook als duivel verkleed zijn met een rode of zwarte cape en duivelsoortjes.

Laat anderen schrikken!
Halloween kostuums horen natuurlijk ook eng te zijn en daar zijn ook genoeg mogelijkheden voor. Denk aan Halloween met bloed of een eng masker! In combinatie met een lange zwarte jurk en een capuchon is het masker nog enger. Op deze manier weet niemand wie u bent en zult u ze zeker kunnen laten schrikken. Een comfortabele en gemakkelijke outfit die geschikt is voor mannen en vrouwen, en het is niet voor niets zo populair!

 

Denk ook aan bekende personages uit horrorfilms zoals Carrie, Chucky of Saw. Succes gegarandeerd! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor Halloween kleding. U kunt het zo eng of zo sexy maken als u zelf wilt.