Tijdens carnaval kunt u het eigenlijk zo gek niet bedenken. Alles kan en mag, ook op het gebied van sexy carnavalskleding!  Om u op weg te helpen om een leuke outfit te vinden geven we een aantal inspiratietips.

Met carnaval of een themafeest is het leuk om te kiezen voor een sexy outfit. Dit kan voor zowel voor mannen als vrouwen zijn, maar doorgaans zijn het vooral de vrouwen die een sexy outfit dragen. Maar wat zijn nu de mogelijkheden voor een sexy outfit?

Inspiratie voor sexy carnaval kleding

Like a fairytale
Denk bijvoorbeeld aan sprookjes zoals sneeuwwitje. Daarbij wordt een blauw met geel jurkje gedragen. Om de outfit nog wat meer sexy te maken, kunt u kiezen voor hoge kousen met mooie hakken. Op deze manier ziet u er uit als sneeuwwitje, oftewel onschuldig, maar sexy tegelijk dankzij de kousen met hakken!


Mysterieus & sexy
Sexy kan ook mysterieus betekenen. Sexy betekent namelijk lang niet altijd dat u alles laat zien. Het is dan ook de bedoeling dat u iets aan de verbeelding overlaat, en het perfecte voorbeeld hiervan is een catsuit. Dit is een pak waarbij de broek en top aan elkaar vast zitten. Wat sexy is aan deze kleding, is dat het strak is waardoor de vormen van het lichaam erg goed te zien zijn. Om het wat mysterieuzer te maken, kan er worden gekozen voor een masker dat bijvoorbeeld de ogen bedekt. Niemand weet wie u bent!

Een boef en politie
Een boevenpakje kan ook heel sexy zijn als carnavalskleding. Hierbij kunt u kiezen voor een gestreept jurkje met stoere laarzen en handboeien. Als u kiest voor een jurkje, kunt u het ook sexy maken met een aparte panty bijvoorbeeld. Vergeet niet een sticker met uw zogenaamde gevangenisnummer op te plakken, en u bent klaar!

Om de boef te vangen, is er natuurlijk een politie nodig. Een politiepakje is vaak uitdagend en sexy. Denk aan een kort rokje, eventueel een zweepje en natuurlijk mag de politiepet niet ontbreken. Zo kunt u bijvoorbeeld met een partner of vriend/vriendin als boef en politie gaan.

Sexy zuster
Dan is er nog iets dat perfect past bij sexy carnavalskleding, en dat is een pakje van een zuster! Hierbij draagt u een kort sexy jurkje in het wit waarbij vaak rode strepen zijn toegevoegd. Het hoedje mag hierbij ook zeker niet worden vergeten. Maak de outfit nog wat meer sexy door hoge kousen en mooie hakken toe te voegen. Om alles goed te matchen, kunt u het beste kiezen voor rode hakken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat rood de meest sexy kleur is, dus deze outfit is perfect als sexy carnavalskleding!

De sexy superheld

Niet te vergeten: de sexy superheld. Hierbij draagt u een blauwe top met een rood rokje. De S van Superwoman mag natuurlijk niet ontbreken op de top. Ook de cape hoort echt bij deze outfit. De outfit kan worden afgemaakt met sexy laarzen tot op de knie. Een leuke outfit voor stoere vrouwen!

Er zijn genoeg opties en u kunt het allemaal zo sexy of bedekt maken als u zelf wilt. Draag bijvoorbeeld een legging in plaats van een panty. Of kies voor een langere rok. U mag het zeggen!