Inspiratie nodig voor jouw outfit tijdens de toppers 2015, wil jij jouw outfit a colourful touch of summer geven? Lees dan dit Artikel! Keeskonings.com:*groot en zeer origineel assortiment *niet goed, geld terug *snelle levering *eigen import

Inspiratie voor kleding bij de Crazy Summer Edition Toppers 2015
Ook dit jaar komt het er weer aan: het concert van de Toppers. De Toppers bestaan uit Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger. Dat is echter niet het enige dat u te zien krijgt als u besluit om naar één van deze concerten te gaan.Er zijn namelijk genoeg andere gastoptredens met dit jaar o.a. de kinderen van André Hazes, Roxeanne en André jr, Barry Hay, Village People en Willeke Alberti. Op 23, 29 en 30 mei is het zover, inmiddels heeft u de kaarten al gekocht maar heeft u nog niet gedacht aan een leuke outfit voor deze Crazy Summer Edition!

Helemaal hip: een pailletten Toppers jurkje of poncho
Het leuke van de Toppers concerten is vooral dat het niet overdreven genoeg kan zijn. Als u denkt aan Gerard Joling, denkt u waarschijnlijk meteen aan hysterische kleding met vooral veel glitters en pailletten. Het is dus eigenlijk ook de bedoeling dat u ook zo gekleed gaat! Dat hoeft natuurlijk niet als u niet houdt van overdreven kleding, maar dan kunt misschien wel kiezen voor een opvallend detail, zoals onze poncho's die u outfit voorzien van a colourful touch of summer. U hoeft niet rond te lopen als een aangeklede discobal, maar kunt u ook kiezen voor kleding met hier en daar een glittertje zodat u er toch glamoureus en geweldig uitziet bij deze Toppers editie.

Toppers kleding in 2015 kan dus echt van alles zijn. Kies bijvoorbeeld voor een jurkje met pailletten. Wilt u het liever rustig aan doen, dan kunt u kiezen voor een mooie eigen geimporteerde colorful touch of summer poncho met bijvoorbeeld een hele mooie ketting of een van onze eigen haarbandjes met bloemen. Het begint nog feestelijker te worden als u besluit te gaan voor een witte pailletten jurkje of witte pailletten hotpants.

Franjes, glitters en pailletten
Hoe meer overdreven, hoe beter bij de Toppers. U hoeft zich dan ook tijdens deze concerten zeker niet in te houden en u kunt kiezen voor blinkende pailletten, maar ook onze ponscho's met franjes zijn helemaal in. Dit zijn een soort Ibiza sliertjes die aan de kleding hangen die voor het ibiza effect zorgen. Gerard Joling droeg eerder al kleding met heel veel Ibiza franjes, dus u zit goed als u voor deze franjes kiest. Het is geheel uw eigen keuze.

U is het inmiddels wel duidelijk geworden dat de dresscode bij de Toppers 2015: Crazy summer edition, with a colourful touch of summer u een zeer geverieerde outfit kunt scoren. De hoofdkleding is wit met een leuke mooie zomerse tint. Daarbij kunt u uw witte outfit behoorlijk opvrolijken door onze gekleurde tribly hoedjes, deze zijn er in 6 verschillende zomerse kleuren, net als onze gekleurde haarbandjes en onze zomers gekleurde poncho's, de hit dit jaar.


Ook voor heren!
De Summer Crazy Edition 2015 is net als altijd over de top en ook voor heren is er hysterische kleding te krijgen. U maakt het echter zo over de top als u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende pailletten stropdas en de rest van de outfit rustig houden. Maar u kunt ook kiezen voor een lekkere felle Hawaii blouse met een witte Hawaii krans of zelfs voor een mooie witte heren hoed die u zelf nog kunt pimpen met een haarbandje. Niets is te gek en alles mag en kan bij de Toppers!