INSPIRATIE NODIG VOOR LEUKE TIROLER- EN OKTOBERFESTKLEDING?
Lees dan dit artikel!
✓groot en origineel assortiment
✓niet goed, geld terug
✓snelle levering


Inspiratie voor leuke Tiroler- en Oktoberfest kleding
Een week vol plezier, veel bier drinken en feesten, oftewel het Tirolerfest. Bij dit feest is het bovendien gebruikelijk om helemaal in stijl gekleed te gaan! Hoewel u misschien meteen denkt aan de standaard outfits die velen dragen op dit feest, zijn er gelukkig nog veel meer originele outfits mogelijk. Als u wat inspiratie op wilt doen, lees dan snel verder.

Speelse dirndl jurkjes
Voor de vrouwen is er genoeg keus in allerlei dirndl jurkjes. Het leuke is voornamelijk dat er vrolijke kleuren in verwerkt zijn en ze er speels uitzien. Bovendien zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar, zodat u zelf kunt kiezen of u wilt gaan voor een korte of lange jurk. Een andere optie is een broekje die vastgemaakt wordt met bandjes die over de schouder gedaan worden. Een comfortabele outfit waar u veel mee kunt variëren, omdat u zelf kiest voor een top.
 

Een lange jurk is ook een goede keuze!
Als het koud wordt, is een langere jurk misschien een betere keuze. Wederom zijn er kleuren zoals geel of rood in verwerkt en laten ze het figuur goed uitkomen dankzij de strakkere taille. Ook bij de lange jurk loopt de onderkant wijder uit, maar wordt de aandacht getrokken naar het decolleté.

De finishing touch
Om de outfit nog wat aantrekkelijker te maken, kan er worden gekozen voor een paar mooie hoge hakken. Deze zijn nog net zichtbaar bij de lange jurk en zullen uw outfit helemaal afmaken. Bij de korte jurk zijn de kousen ook absoluut onmisbaar. Deze lopen tot net over de knieën en de meest gekozen kleur is wit met leuke strikjes aan de bovenkant. En wat dacht u van twee leuke vlechtjes in het haar, dat past er natuurlijk helemaal bij!
 

Een leuk weetje
Wat misschien handig is om te weten, is dat de strik van uw schort rechts of links gedragen wordt, om aan te duiden of u op zoek bent naar een relatie of niet. Een vrouw die de strik links draagt, is vrijgezel en mannen mogen met haar flirten. Als de strik rechts zit, heeft ze al een relatie of is ze getrouwd. 

Traditionele lederhosen
Voor de mannen zijn er natuurlijk de traditionele lederhosen die het meest geschikt zijn als Oktoberfest kleding. Deze zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren bruin of donkergroen, maar wat het echt afmaakt is de mooie blouse eronder. Dit kan een witte blouse zijn, maar ook een ruitjesblouse in een felle kleur zoals rood of blauw. Dat maakt de outfit helemaal af! 

Als man en vrouw is het leuk om de Oktoberfest kleding op elkaar af te stemmen, zodat dezelfde kleuren voorkomen. Zo vormt u een mooi setje! En voor de rest is het belangrijk om lekker veel plezier te maken!