Carnaval is het feest waarbij het niet alleen draait om het drinken van bier, maar vooral ook wat u draagt! Wees vooral niet bang om iets geks aan te trekken, alles kan en alles mag! Hoe gekker, hoe beter! Er is heel veel keuze in carnavalskleding voor heren en met deze inspiratie hopen wij u een beetje op weg te helpen!

Inspiratie carnavals kleding heren

Verkleed als dier
U heeft het misschien wel eens voorbij zien komen: de dierenpakken, tegenwoordig meestal in de vorm van onesie die helemaal uit één stuk bestaan. Het grote voordeel is dat u dit eenvoudig over uw kleren aan kunt trekken en u zo met één kledingstuk verkleed bent.

Naar de wc gaan is echter wel lastig omdat het pak uit één stuk bestaat. Ze zitten wel lekker comfortabel én zijn lekker warm als u bijvoorbeeld buiten naar de carnavalsoptocht gaat kijken! Kies uw lievelingsdier zoals een leeuw, panter, krokodil of kat en zoek daar vervolgens de leukste onesie bij!

Man in pak
U kunt ook in uniform verkleed gaan, wat het vaak heel goed doet bij de vrouwen. Verkleed uzelf als agent, piloot of iemand uit het leger. Zorg voor bijpassende schoenen en accessoires zoals de juiste pet en u komt gegarandeerd goed voor de dag. Vraag eventueel wat tips als u mensen kent die hetzelfde beroep uitoefenen. Dat maakt de outfit natuurlijk nog beter!  


Een stoere cowboy
U kunt ook verkleed gaan als een stoere cowboy met een spijkerbroek en een mooie blouse, een gilet met frinches, stoere boots, een holster voor uw nepgeweer en natuurlijk een mooie cowboyhoed. Vaak wordt in de cowboy outfit de herkenbare koeienprint verwerkt om het geheel nog stoerder te maken.

Filmhelden
Wat is er nu leuker dan verkleed te gaan als uw favoriete filmheld? Denk aan de Hulk, Rocky Balboa en Superman, maar ook 'enge' filmhelden zoals jigsaw uit de film Saw. Daarmee jaagt u de vrouwen de stuipen op het lijf.

Genoeg mogelijkheden voor carnavalskleding! Zo kunt u ieder jaar een nieuwe, originele outfit kiezen. Of wissel de outfits per dag af, ze gaan makkelijk meerdere jaren mee!