Carnaval: een geweldig feest waarbij u helemaal los kunt gaan en u uw meest gekke outfit absoluut niet in de kast moet laten hangen. Iedereen loopt erbij in een grappige outfit, dus u hoeft zich zeker niet te schamen. Er is van alles, maar hoe kunt u nu origineel uit de hoek komen. Lees dan snel verder, want wij geven inspiratie voor leuke carnavalskleding voor dames!


Inspiratie carnavalskleding voor dames

Alles mag!
Het aller-leukste is dat u eindeloos veel mogelijkheden heeft met carnaval, dus u kunt aantrekken wat u zelf het leukste vindt. Van sneeuwwitje tot een vrouw uit het leger, niet is te gek. De ene outfit is bloter dan de ander, maar u kiest u zelf of u gaat voor een bedekte outfit of een outfit die wat meer laat zien. Ook uw budget kan een rol spelen bij het kiezen van de juiste kleding, maar gelukkig hoeft een leuke outfit helemaal niet duur te zijn. Zo is het voor iedereen mogelijk om er geweldig uit te zien met carnaval.

Een echte powervrouw
Wat dacht u van de vrouwelijke versie van superman, superwoman! Het meest belangrijke: het logo dat op het shirt staat. Hierop staat de herkenbare S die staat voor Superwoman. U kunt vervolgens kiezen voor een sexy rokje met hoge laarzen die tot de knieën komen, eventueel met een legging eronder. Uiteraard moet de cape natuurlijk ook worden bevestigd aan het shirt! U kunt de outfit eventueel afmaken door een mysterieus masker te dragen dat alleen het deel bij de ogen bedekt. Niemand weet dan wie u bent, dus extra spannend!

Een stoere legerlook
Wilt u als stoere vrouw gaan maar moet uw outfit toch wat meer bedekt zijn? Dan is een vrouw uit het leger misschien een leuke optie. Hierbij draagt u een legerbroek met een legergroene top. De legerbroek kan eventueel ook als korte broek worden gedragen. Ook de legerpet hoort er natuurlijk ook bij. U kunt het afmaken door bijvoorbeeld een neppistool erbij te dragen, maar dit hoeft in principe niet. Iedereen weet meteen wat u bent en moet voorstellen.

De kleurrijke hippiestijl
Als u veel van kleur houdt, dan is een hippiekostuum een leuk idee. Dit kostuum bestaat vaak uit een broek en een top, eventueel in combinatie met een kleurrijk jasje of vestje. De broek loopt wijd uit en de top is een beetje kort zodat de buik gezien kan worden. Een hippiebril past er perfect bij en ook en de ketting met peaceteken mag niet ontbreken. Voeg een kleurrijke haarband toe en de outfit is compleet!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ideeën op het gebied van carnavalskleding voor dames. Kijk eens rond wat er allemaal te krijgen is of verzin zelf een nieuw idee. Draag waar u zich fijn in voelt!