Tips voor de aanschaf van een kerstman kostuum nodig? Lees dan dit artikel!

Keeskonings.com: groot en origineel assortiment niet goed, geld terug snelle levering

Tips voor een kerstman kostuum

Kerst draait natuurlijk om de gezelligheid en het samenzijn met familie. Hoewel niet iedereen kerst echt viert, horen er hoe dan ook cadeautjes bij. Dit hoeft natuurlijk helemaal niets groots te zijn. Een simpele doos met chocola kan al genoeg zijn. Er zijn een aantal dingen typerend voor kerst. En wat is er leuker dan dat de Kerstman deze zelf komt brengen!  

Het complete pak
Het kiezen van een kerstman kostuum kan nog wel eens lastig zijn. Wat in ieder geval belangrijk is, is om een wat grotere maat te nemen dan u normaal gesproken hebt. De kerstman hoort nou eenmaal niet in een te strak pak, al kunt u altijd een kussen gebruiken om de kerstman een echte buik te geven.

Het pak van de kerstman is rood en de laarzen zijn zwart. Kies voor zwarte laarzen die ongeveer tot de knie komen. U hoeft dus niet noodzakelijk nieuwe laarzen aan te schaffen als u al zwarte laarzen hebt, zolang kinderen u maar niet herkennen aan deze schoenen.

De accessoires maken het af
Het gehele pak is rood en er zijn een aantal witte details. De broek is in ieder geval helemaal rood. De jas is relatief lang en aan de onderkant en waar de jas vast moet, is het afgewerkt met wit. Ook zijn de handschoenen wit en wordt de jas dichtgemaakt met een zwarte riem. 

Bij een kerstman pak horen ook de juiste accessoires om het allemaal echt te laten lijken. Denk aan de typische ronde bril met dunne glazen en de witte baard (als u deze zelf niet hebt). Bedek uw gezicht zo goed mogelijk met de baard en snor om te voorkomen dat u herkend wordt door bijvoorbeeld kinderen.  

Het kan warm zijn!
Het kerstman kostuum kan behoorlijk warm zijn, dus houd hier rekening mee. Buiten is dat natuurlijk niet erg, maar als het binnen ook warm is kan dat onprettig zijn. Zorg er dus voor dat u niet al te dikke kleding onder het pak draagt.

Voor de kinderen zal het een ervaring zijn om nooit meer te vergeten. Zij morgen de Kerstman in het echt ontmoeten! En met bovenstaande tips weet u zeker dat u een goede kerstman bent!