Thema-carnavalsartikelen: Haarbandjes

Voor ieder (thema) feest hebben we diverse kleuren haarbandjes, rood / wit / blauw voor de Hollandse feestjes, rood / geel / groen voor carnaval in Limburgs maar ook voor rasta/reggae feestjes. Voor de toppers concerten zit er vaak ook wel een goed bandje bij en wat te denken voor de diverse en momenteel erg populaire Ibiza feesten. Bij de hippie feesten mogen deze haarbandjes ook zeker niet ontvreken.

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Uw haarbandjes koopt u natuurlijk bij de feestwinkel van Nederland & Belgie, Kees Konings.

Wij hebben het grootste assortiment haarbandjes in diverse kleuren en mogelijkheden. U besteld deze online en ze worden binnen de 3 werkdagen verzonden, wij streven ernaar om deze zelfs nog eerder te verzenden. Maak uw hippie, rasta / reggae, Holland of Ibiza kostuum compleet met een van onze haarbandjes. Wanneer uw outfit compleet is wordt het natuurlijk een nog leuker feestje, kijk online en bestel snel.

Voordelen bij Kees Konings!

Snelle verzending, goedkoop, alles ruim op voorraad en gratis verzending boven de €150,00
U zult over Kees Konings zeker tevreden zijn, wij zijn al 18 jaar werkzaam in de feest/carnavalswereld en weten dus wat de klant wenst. Doe nu uw voordeel en bestel snel online of kom langs in onze fysieke winkel te Essen, vlakbij (6 km) van Roosendaal aan/op de grensovergang te Nispen/Essen.