Thema-carnavalskleding: maffia / gangsters

Artikelen 1 tot 40 van 89 in totaal

Artikelen 1 tot 40 van 89 in totaal

Maffia kleding – maffia kostuums

Bij de maffia horen allerlei verschillende dingen, maar wat opvalt zijn de mooie pakken en hoeden bij de heren. Wat velen dan weer niet weten, is dat vrouwen zich ook als de maffia kunnen verkleden! Dat zie je in de collectie van Kees Konings dan ook terug. Bent u op zoek naar een outfit die past bij dit thema? Dan helpen wij u bij Kees Konings graag verder met het vinden van de geschikte kleding en accessoires.

Stoere kleding en accessoires
Bij een maffia outfit hoort eigenlijk een mooie smoking. Deze maffia kostuums zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uiteraard in verschillende maten. Voor de dames zijn er sexy jurkjes die zeker opvallen. Met een paar sexy hakken en een mooie hoed erbij zult u zeker de show stelen.

Bij de maffia kleding mogen de accessoires zeker niet ontbreken. Bij maffia kleding horen accessoires zoals kettingen, een holster en misschien past er bij uw outfit zelfs een pimpstok. Deze accessoires vindt u allemaal bij Kees Konings. De kleding is ook verkrijgbaar voor kinderen!

Bij ons krijgt u de beste service
Naast het feit dat wij een assortiment hebben met meer dan 25.000 producten, bieden wij u ook de beste service. De kostuums zijn binnen 24 tot 48 uur al in huis en ook bestellen vanuit België is mogelijk. Een andere mogelijkheid is ons bezoek in onze winkel in Essen, waar u de kleding direct kunt passen en kopen.


.