Thema-carnavalskleding: Kerst Toppers 2016

Heeft u alles al in huis voor het 12,5 jarig jubileum kerst concert van de Toppers concerten in Ahoy op 10 - 20 - 21 - 22 - 23 en 24 december 2016 Keeskonings.com heeft voor deze dresscode alles in huis. Denk aan glitter kerst jurkjes, petticoats, bontjasjes, rode glitter of pailletten jurkjes, bolero's, riemen, tasjes hoeden, pruiken en nog veel meer! Met onze kleding en accessoires zit u helemaal goed.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kleding en accessoires | Toppers CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR!

De Jubileum concerten vanwege hun 12,5 jarug bestaan is bijna zover. Met ingang van zaterdag 10 december staan er 6 dagen in een uitverkochte Ahoy weer in het teken van het grootste meezingfeest van Nederland, toppers in concert! Het grootste Nederlandse muziekfeest barst weer los en bij ons bent u op het juiste adres om mee te gaan in de jubileum dresscode van 2016, namelijk CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR!

Waan je in kerstsferen met een uitzonderlijk mooi en uniek decor en de juiste toepasselijke kerst en feest muziek. Samen met de juiste dresscode en de toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger gaat het echt een topfeest worden.

Alles in huis voor de dresscode
Keeskonings.com heeft voor deze dresscode alles in huis. Denk aan pailletten jurkjes, glitter jurkjes, kerstjurkjes, colberts, bontjasjes, bolero's,  hoeden, pruiken, sierraden en nog veel meer! Met onze kleding en accessoires zit u helemaal goed.

Tip!
Opvallen mag tijdens de muziekfeesten van de Toppers, met als artiesten als Jeroen van de Boom, René Froger en zeker Gerard Joling mogen de nodige glitters, pailletten, franjes en opvallende veren zeker niet ontbreken. Een leuke hoed, riem, zonnebril, bloem of haarbandje maakt uw outfit natuurlijk helemaal af. Ook de nodige opvallende sieraden mogen natuurlijk niet bij dit feest ontbreken.

Top service!
Bij Kees Konings kunt u rekenen op de allerbeste service, zoals het hoort, wij zijn eerlijk en transparant naar onze klanten toe. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling tijdig in huis heeft en heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel te Essen waar het assortiment nog groter is dan op deze site.